Най-скучната си отпуска туристите за прекарали в Хелзинки и Карлови

...
  Най-скучната си отпуска туристите за прекарали в Хелзинки и Карлови
Коментари Харесай

Кои са най- скучните градове в Европа

 

 

Най-скучната си отпуска туристите за прекарали в Хелзинки и Карлови вари, сочи изследване, извършено в обществените мрежи, заяви сайтът Aviasales.

Най-много минуси е получила финландската столица Хелзинки, съвсем от 30 % от младежите, поради неприятното време и неналичието на забележителности. 

 

Скука била и в Братислава, показват провелите отпуската си там. Те се оплакват от дребното места за културен туризъм, невкусната храна и високите цени на сувенирите. Нощният живот там също не ги впечатлил, тъй като нямало места с жива музика, а нощните питейни заведения били съвсем пусти.

 

Чешкият курорт Карлови вари, за разлика от столицата Прага,  също е разочаровал 15 % от туристите поради малко развлечения и липса на атракции. Скучна е била почивката за младежите и в Мюнхен, тъй като “след 8 часа вечерта няма къде да се отиде, с изключение на в заведения, в които сервират единствено бира ”. Нямало и задоволително забележителности, които да се посетят. 

 

10 % от туристите са очаквали повече от почивката си във Варшава. Оказало се, че това е град с малко културно-исторически забележителности. Почти толкоз са се разочаровали и от ваканцията в Пиза, където кули нищо друго забавно нямало. Въпреки това туристите означават, ме това е доста спокоен, приветлив град, в който цените са доста по-ниски от тези във Венеция. 

 

Разочарование има и в туристите, посетили Литва и Минск. В първия град имало малко развлечения вечерно време, а в столицата на Беларус забележителностите не дали отговор на упованията на туристите.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР